Thursday, June 10, 2010

i miss you ;(

sedih lahh ,
tak tau nape tibetibe je rase sedih .
ingat ubai :(

selalu kalau cuti panjang macamni ,mesti sibuk ajak kuar
tapi kali ni tade org ajak pon .
even member2 aku ajak pon ,
mcm tade semangat je nak pegi .

yelahh ,da 2 tahun aku tak kua lepak sendiri .
start dari couple ngn ubai ,kalau kuar jauh pon mesti ngan dia .
g seremban ngan dia ,g kl ngan dia ,g raye ngan dia ,g lepak kat kfc giant ngan dia ,balik dr ttj pon ngn dy .

ape lg tak dengan dy ?

huhhh !
dah try nak jauh kan diri dari dia ,tapi ta boleh !
serius ta boleh :(

kadang2 aq pkir gak ,jht sgt ke aku ni smpi dy tggl kan aku ?
dulu time couple ,ta pernah marah aku ,
mmg save gyle kalau ngan dy .
tapi tibe2 je kitorg break .

macam2 citer dah aku dgr pasl dy ngan dak kls dy tu ,
tp sabar jela ,sbb aq da ststr pcaye dy .

aq knl sgt ubai ni ,dy bkn jnis lyn gurl .
soo ,bile org ckp mcm tu tade lahh caye sgt .
tapi ble da rmi sgt ckp .
ummm , biar lahhh .
lgpon diA MMG NK BREAK KANN ,

BOSAN LAHH DGN AKU ,AKU BUKAN SLALU SPENT TIME NGN DIA
MSJ TA SGT ,KOL TA SGT , JUMPA MAKIN LAME MAKIN JARANG .
haihhhhh !

last date , kat mid .
teman dy bli boot .
bile igt time ni mmg sdeh gyle ,

u igt ta , u hug i dalam butik adidas tuh .
u happy gyle mase kite beli predaytor tuh ?
igt tak ?
mst ta igt :(

satu lagi,mase u nak beli baju kemeja kotak2 tuh ,
mase tu ramai gyle org .
tp bile i tgk u mcm da moody je ,
i yg que up ,
igt ta u ckp ape ?
*u ngn kak mai je yang leh layan perangai i, b ..*

uhh !
boleh nangiss bile igt blik ,
takpe lahh ,mybe gurl baru u tuhh lg baik and penyabar dari i kan .

i rase mcm nak bakar je brg2 yg u bg i tuh ,
mcm da ta sggup je nk smpn kngan i ngn u :(

byk sgt !

pillow u ,sweater u ,baju u,rantai u ,sim kite tuh ,gambar2 u ,tempat2 kite pegi ,

ahhhhhhh !
makan2 jgn ckp lahh ,halalkan lah ?

:(

i rase ,i ta mungkn pt mr.perfect mcm u lagi .
even u hurt me suddenly ,
its ok .

maybe ,thats from my mistakes ,
im sorry :(

kalau ade jodoh kite ,mybe semua ni bleh truskan lagi .
hati i da trtutup untuk boys laen ,

i love you forever and ever ubai <3


2 comments:

  1. mj ,tak tau npe aku sebak pak dowhhh :(

    ReplyDelete
  2. alaa zira ,
    dah takde jodoh .
    lagipon aku ni bukan perfect mane pon nak puaskan ati dia .
    umm ,thanks tau !

    ReplyDelete